Tehnički Pregled

Tehnički pregled vozila je skup propisanih radnih operacija pri kojima se odgovarajućim merenjima i poređenjem izmerenih veličina sa propisanim vrednostima, kao i vizuelnim pregledima bez ili uz korišćenje odgovarajućih alata, bez bitnih rasklapanja, utvrđuje tehnička ispravnost uređaja i opreme, odnosno tehnička ispravnost vozila u celini. Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja I Vaše bezbednosti.
Registracija vozila

DETALJNIJE INFORMACIJE NA : 021/467-295

CENU REGISTRACIJE VAŠEG VOZILA MOŽETE PROVERITI NA NAŠEM KALKULATORU.

 

NAČIN PLAĆANJA:

  • u gotovini
  • čekovima građana od 3 do 12 rata
  • administrativnom zabranom do 12 rata (4 primerka zabrane odštampati i overiti u firmi, obavezno pri overi na sva 4 primerka staviti delovodni pečat sa brojem)
  • platnim karticama

INFORMIŠITE SE O AKTUELNIM POGODNOSTIMA I POPUSTIMA :

TELEFONOM: 021/467-295; 063/560-196

E-mailom: uniwerk@mts.rs

*Obrazac administrativne zabrane za ZAPOSLENE možete preuzeti u UNIWERK-u ,ili nas kontaktirati na mail uniwerk.dm@gmail.com ,kako bismo Vam dostavili obrasce na Vaš mail.

*Obrazac administrativne zabrane za PENZIONERE, kao i rešenje o administrativnoj zabrani i prosek zadnja 3 mesečna primanja se preuzima u UNIWERK-u, gde Vam se papiri popunjavaju i overavaju nakon čega ih morate overiti u PIO FOND-u NS u Lončarkoj ulici.